"Loading..."
equipo Trebol

Qui som

TRÉBOL ENERGÍA és una de les consultores energètiques líders a Espanya. Gestiona més de 300 M€ de facturació energètica, ajudant empreses, multinacionals i administracions públiques amb subministraments elèctrics i de gas a Espanya, França i Portugal, a gestionar la seva compra energètica de la forma més eficient.

A TRÉBOL ENERGÍA dissenyem solucions a mida per garantir els millors resultats en la gestió de l'energia, des de la compra fins a les estratègies d'estalvi o el control i l'auditoria de la facturació. Volem ser el teu partner energètic, l'expert de confiança que t'aconsella en tot moment quines són les solucions més òptimes, segons les teves necessitats.

Oferim serveis dirigits a comercialitzadores i generadors energètics, des de la seva mateixa creació, fins a l'externalització total, a cadascuna de les etapes del procés de comercialització i generació. Som el teu assessor energètic.

La Nostra Història

TRÉBOL ENERGÍA va néixer el2013 de l'esperit emprenedor de 3 joves amb més de 10 anys d'experiència en el sector energètic. Albert Oliva, Rafael Alcalà i Josep Graell havien treballat junts en una de les multinacionals més importants del sector, on van adquirir un ampli coneixement dels mercats de l'electricitat, el gas natural i l'eficiència energètica.

Davant la liberalització del mercat i els canvis en el sector energètic, van constatar que el consumidor energètic necessitava una ajuda professional externa per gestionar una energia cada vegada més complexa. Van decidir oferir un servei de consultoria més intensiu i constant, convertint-se en un partner per als seus clients.

El 2016 i després de la fusió amb Control Energía Europea, TRÉBOL ENERGÍA va passar a convertir-se en una de les consultores capdavantera a Espanya, sumant una llarga experiència d'anys en el sector, amb una nova visió moderna i flexible de la compra energètica. El 2016 va rebre també el premi de Responsabilitat Social Empresarial de Sant Joan Despí destacant la seva trajectòria i el seu esperit emprenedor.

A l'actualitat compta amb un ampli equip multidisciplinari de més de 20 experts al servei del client.

Josep Graell
Josep Graell
Founder & Operations and Technical Manager
Albert Oliva
Albert Oliva
Founder & Markets and consultancy Manager
Rafael Alcalà
Rafael Alcalà
Founder & Strategy and Business Development Manager