"Loading..."

Consumidors energètics

La volatilitat dels preus de l'energia (electricitat i gas) i els moviments especulatius del mercat en èpoques de màxima contractació converteixen la tasca de contractar l'energia en una decisió estratègica per a qualsevol organització. L'objetiu sempre és comú: l'estalvi energètic.

Gestió de compra energètica

Ajudem a dissenyar una gestió de compra energètica òptima, en funció de les necessitats i de la situació dels mercats energètics.

Auditoria de la factura mensual

La necessitat d'arribar a l'excel•lència en la gestió de l'energia, juntament amb la reducció de costos aconsiguint un estalvi considerable en el consum energètic.

Anàlisi i optimització contínua

L'anàlisi contínua de les condicions contractades permetrà identificar possibles optimitzacions durant l'exercici en curs i sobre futures accions.

Consultoria i Informació

Realitzem estudis i informes individuals, adaptats a les necessitats de cada client, així com informes generals sobre la situació dels mercats i actualitzacions legals.

Gestió de l'Energia / Eficiència Energètica

El control del consum és fonamental per a una gestió de l'energia adequada dels subministraments energètics. Ser eficient energeticament per aconseguir el màxim estalvi energètic.